Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs


___________________________________________________________________________

Grundkurs i rodd 2022

Malmö Roddklubb kommer under 2022 att arrangera flera nybörjarkurser. Nybörjarkursen består av åtta träningstillfällen under fyra veckor då du tillsammans med andra får lära dig grunderna i rodd och prova på att ro i flera olika sorters båtar. Kurserna leds av klubbens tränare och erfarna roddare. Eftersom klubben i hög grad är internationell undervisar vissa tränare på engelska.

Nästa kurs startar den 14 augusti och genomförs med kurstillfällen på söndagar 10.30 och onsdagar 18.30. Varje kurstillfälle är 1,5-2 timmar. Det blir 8 sessioner totalt och den 4 september är inställd och ersätts med en den 11 september.

För att delta i klubbens nybörjarkurs måste du vara minst 14 år gammal och simkunnig. Simkunnig är den som kan falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg.

Anmälningsavgiften är 1.500 kronor och inkluderar medlemskap samt träningsavgift för resten av året. För att anmäla dig skicka ett e-postmeddelande till  med namn, personnummer, adress och telefonnummer så får du instruktioner för att betala avgiften vilket bekräftar din anmälan.

Välkommen till Malmö Roddklubb!

 

 

 

 

  

Uppdaterad: 02 FEB 2020 11:34 Skribent: Jasper Peschel
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info