Hoppa till sidans innehåll

Prova-på-tillfällen


Vi ser SM i Kustrodd som en möjlighet att locka blivande roddare till vår klubb. Innan själva tävlingarna, kommer det att finnas prova-på-tillfällen, där vi ges möjlighet att visa upp roddsporten, kustrodd och olympisk rodd, ta med båt och roddmaskiner och informera unga och gamla.

Den 7-8-9 juni arrangeras Olympic Day på stranden vid Ribersborg. På fredagen bjuds skolklasser in för att delta och prova på ett 30-tal idrotter. Lördag - söndag är det öppet för allmänheten.Vi hade möjlighet att delta där i fjol och i år planerar vi att delta samtliga tre dagar. Så här såg det ut 2018!

Mobilia take-over
15-16 juni (lördag-söndag) har vi fått möjlighet att ta över Mobilia. Under dessa två dagar kommer Malmös föreningar  att kunna visa upp den mångfald av idrotter som kommer att ha sina SM-tävlingar i Malmö en och en halv vecka senare. 
     Vi erbjuds möjlighet att både visa upp vår verksamhet, rekrytera nya medlemmar och att ha prova-på aktiviteter för besökarna för att marknadsföra vår förening och våra tävlingar. Detta är en fantastisk marknadsföringskanal för oss! Under denna helg ska SM-veckan ”ta över” Mobilia. 

SM-veckan på Ribersborg
På en stor del av Ribersborgsstranden byggs ett område med prova-på-verksamheter upp. Här får vi möjlighet att visa roddsporten, kanske ha en båt i vattnet och några roddmaskiner med på gräsområdet nära stranden. Goda möjligheter för oss att även knyta sponsorer till oss, som kan synas och visa sina produkter, lämpliga för roddare!

Uppdaterad: 28 MAR 2019 23:32 Skribent: Per Ekström
Epost: This is a mailto link


 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: This is a mailto link

Se all info