Hoppa till sidans innehåll

Nya idéer till klubbdress!


Som du kanske har märkt, så har vi ambitionen att vara tydliga med vem vi är och försöker hitta en enhetlig linje i former, färger och logo. Är Malmö Roddklubb en svart-gul grip eller en blå-vit flagga? Och är det viktigt?

Ja, när vi har kontakt med Malmö Stad, företag, fonder och stiftelser, behöver vi vara tydliga. Människor som kikar in på hemsidan för att hyra festlokal eller vill gå en grundkurs, ska tydligt kunna se vem vi är. Detta gäller även hur vi visar oss utåt för malmöborna.

Ny klubbdress
Nu närmar vi oss anledningen till rubriken ovan! De klubbdressar vi har idag och som kan beställas via hemsida i England, är tävlingsdressen och den är svart och gul. Snygg och stilren - och ägnad åt tävling. När vi startar en grundkurs och ror på kanalerna, vill vi att nya och gamla medlemmar tydligt visar var man hör hemma - och det bör ske i blå-vit dress. 

Nytt förslag på höstmötet
Den nya träningsdressen - eller - garderoben, då det bör vara flera plagg - ska vara i blått och vitt, liksom klubbflaggan. På höstmötet 2020 tog styrelsen upp idéer till hur våra blå-vita klubbdressar kan se ut och omröstning skedde. När ett förslag har arbetats fram, ska detta visas upp för medlemmarna.

OBS! Våra vänner i Lunds Universitets Roddklubb, LURK, har egna klubbkläder. Viktigt är, att våra kläder inte blir för snarlika, så att förväxling uppstår. Länk får du här: 
https://godfrey.co.uk/club/lundsuniversitetsroddklubb

Det finns inget album kopplat till denna sida.


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info