Hoppa till sidans innehåll

Samarbetet fortsätter

20 DEC 2019 09:34
Vi har ett gott samarbete med Skånes Idrottsförbund, som tillsammans med SISU Idrottsutbildarna under många år hetat Skåneidrotten. Nu byter de namn till RF-SISU Skåne.
  • Uppdaterad: 20 DEC 2019 09:34

Malmö Roddklubb har god hjälp av Skåneidrotten, som erbjuder oss en idrottskonsulent för stöd med ledarutbildningar, utvecklingsarbete med styrelsen och ekonomiskt stöd från Riksidrottsförbundet, RF. Tillsammans med konsulenten har vi arbetat fram vår verksamhetsplan, som grundar sig på vår verksamhetsidé, våra stadgar och andra styrdokument.

Skåneidrotten har sedan 2004 varit samlingsnamnet för Skånes Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas verksamhet i Skåne. Från och med 1 januari 2020 läggs de båda organisationerna samman, och tar det nya namnet RF-SISU Skåne. Namnbytet märks bland annat på nya hemsidan (rfsisu.se/skane) som lanseras 15 januari 2020.

Riksidrottsförbundet och SISU idrottsutbildarna är fortsatt två organisationer på nationell nivå. Men på regional nivå slås organisationerna ihop för att underlätta administration och öka effektiviteten, bland annat inom ekonomi, IT och HR. Namnbytet förtydligar även att den skånska verksamheten är del av den nationella idrottsrörelsen.

Läs mer om namnbytet här.

Läs mer om RF-SISU:s utbildningar.

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info