Hoppa till sidans innehåll

Olympic Day

17 MAJ 2019 20:05
Över hela landet arrangeras Olympic Day och för Malmös del blir det helgen den 7-9 juni. Vi har anmält oss till att vara en av 23 föreningar som visar upp vår idrott.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2019 20:05

Med start fredag 7 juni blir det en massa aktiviteter på gräset vid T-bryggan, Ribersborg, där Malmös föreningar visar upp sig! På fredagen är skolklasser inbjudna mellan kl 9 och 15. Redan efter 60 sek var listan fulltecknad - och lika många klasser till står på kö för att få delta!

Lördag - söndag kl. 10 -16 är det öppet hus, då familjer och alla andra intresserade är välkomna att delta och testa prova-på-aktiviteterna.

I fjol fick vi möjlighet att vara med, tack vara att en förening inte kunde delta och det blev ett väldigt lyckat arrangemang, mycket tack vare att Zennat och Suzie m fl med stor iver visade rodd på maskin!

I år har vi anmält oss alla tre dagarna och vi behöver dig som engagerad ledare att hjälpa till i tältet! Förhoppningsvis blir vi flera och kan dela tiderna att vara på plats. Anmäl ditt intresse här: This is a mailto link

Detta är ett gyllene tillfälle att visa ungdomar vår sport och locka dem att börja ro på vattnet.

Olympic Day på facebook: https://www.facebook.com/OlympicDaySverige/

Olympic Day Malmö: http://sok.se/vara-projekt/olympic-day/program/2019-03-11-malmo.html

Vill du veta mer om planerna på Ribersborg, läs här.

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info