Hoppa till sidans innehåll

Lediga tjänster

05 JAN 2019 11:04
Malmö Roddklubb är i behov av flera tjänster för att kunna ha en god verksamhet under 2019. Du är välkommen att söka tjänsterna nedan.
Malmö Roddklubb has need for several services for keeping a good work during 2019. Welcome with your application.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2019 18:35

Lediga tjänster

Lokaluthyrare Ansvarar för kontakten med dem som ansökt om att få hyra våra festlokaler. Bokar tid för visning av lokalerna, förklarar avtal, bestämmer datum med lokalhyraren och lämnar ut nyckel. Vi ser gärna att tjänsten delas på 2-3 personer, då det emellanåt är hårt tryck på uthyrningen.

Fredrik Palm har haft denna tjänst, men han har aviserat att han efter årsmötet i mars 2019 övergår till annan verksamhet.

Ungdomsledare/-tränare Tränargruppen består idag av fem personer, som främst riktar sig till äldre ungdomar och vuxna. Vi avser att under 2019 förstärka gruppen med ledare för ungdomar 12 - 18 år. Detta för att på längre sikt bygga en stark barn- och ungdomsverksamhet. Vi hjälper dig med ledarutbildning internt, men också genom Svenska Roddförbundets försorg.

Lokalvårdare För att hålla våra lokaler i snyggt skick, behöver de städas regelbundet - både för vår egen trivsel, för nya medlemmar och för dem som hyr festlokal. Vi ser gärna flera sökande, då det blir roligare att arbeta i grupp.

Materialvårdare Klubbens båtar och åror är ömtåliga och behöver regelbundet underhåll. En del arbete kan och bör skötas av medlemmarna själva, men visst underhåll och reparationer behöver mer kunnande.
I tjänsten ingår även att ansvara för verktyg och hålla god ordning i verkstaden.

Medarbetare under SM-veckan 2019 Malmö Roddklubb har skrivit avtal med Malmö Stad om att arrangera SM i kustrodd i skiftet juni-juli. Här behöver vi bemanna 20-25 poster, för att tävlingarna ska kunna hålla hög standard.

Medarbetare på Hjelmsjön, Örkelljunga Malmö Roddklubb är delägare i rodd- och kanotanläggningen, som under två år har fått en rejäl ansiktslyftning. Ett helt nytt bansystem, med nya vajrar och bojar för 400 000 kr, är nu på plats. Detta gör, att föreningen Hjelmsjö Arena har sökt och fått JSM- och SM i rodd 2019. Du ingår i arbetsgruppen som gemensamt ansvarar för klubbhus, måltorn och bananläggningen.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Tjänsterna ovan är helt ideella och ingen lön utgår.

 

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info