Hoppa till sidans innehåll

Höstmötet 2019

12 OKT 2019 12:07
Söndagen den 29 september avhölls ett allmänt medlemsmöte, höstmötet, i klubbens lokaler vid Slussplan.
  • Uppdaterad: 12 OKT 2019 12:07

Inledningsvis berättade styrelsen hur den gångna sommaren har varit, vad gäller träning och tävling. Även hur vi ligger till med att se över och fräscha upp vårt båtmateriel redovisades.
     Nybörjarkursen i början av sommaren var fulltecknad i början, medan några deltagare valde att avsluta i förtid. De som fullföljde, var mycket nöjda med upplägget och vi har genom detta fått nya medlemmar. Dessa har erbjudits fortsatt träning under några vardagskvällar och på lördagar.
     En ny grundkurs har startats och varar två veckor in i oktober. Stort tack till er ledare och tränare som har gjort ett gott arbete!
     Kassör Timo redogjorde för ekonomin, som är hyfsat god - den planerade renoveringen av fasaden kostar oss ca 200 000 kr och gräver ett djupt hål  kassan!

Kristina och Susie hade förberett frågor kring hur ni medlemmar anser att vi har arbetat efter verksamhetsplanen. Denna är skriven på både svenska och engelska och delades ut till deltagarna för diskussion. 

Vi åt lunch gemensamt, där var och en hade med sin egen matsäck. Eftermiddagen ägnades därefter åt att diskutera huruvida Malmö Roddklubb, MRK, och Lunds Universitets Roddklubb, LURK, som numera ses som två föreningar, kan samarbeta. Till hjälp har vi fått stöd av Jönköpings Roddsällskap, som har ett gott samarbete med studenternas roddförening i Jönköping, JURA. Vi hade på telefon med oss en representant från SAIF, Sveriges studentorganisation i idrottsfrågor, för att klura ut vad som gäller.
     Då det i inbjudan stod, att inga beslut skulle fattas på höstmötet, fick deltagarna i uppgift att ta med sig frågan om vi ska arbeta som en förening eller hitta samarbetsformer för de två. Det är sedan upp till styrelserna att fatta beslut.
     Besked kommer under hösten.

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info