Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 29/2

29 FEB 2020 19:28
På skottdagen, den 29 februari, var det dags för årsmöte för år 2019. Det blev givande diskussioner, en ändring i våra särskilda bestämmelser och nyval till styrelsen.
  • Uppdaterad: 29 FEB 2020 19:28

Till ny ordförande valdes Jasper Peschel och nya ledamöter blev Jens Skønager, Joel Ekström, Beatrice Persson och Magnus Strömsnäs. Till suppleant valdes Kunal Sharma. Kristina Sund och Susie Béasse har ett år kvar på sina mandat. Därmed har vi en fulltalig styrelse för det kommande året. Väldigt jämlik, dessutom. Rollerna kommer de nyvalda ledamöterna att fördela mellan sig.

På bilden ovan ses, i bakre raden fr v, Jens, Jasper och Joel. I främre raden fr v ses Kristina, Susie och Magnus. Saknas på bilden gör Beatrice och Kunal.

I vanlig ordning gjordes en tillbakablick på det gångna året. Positivt är de grundkurser vi har genomfört och det beror till stor del på tränarguppens planering och arbete. Stort tack till er! Våra roddare har varit ute på fler regattor och det är glädjande. Vidare har vi lagt ner jobb och stora belopp på att renovera klubbhusets fasad och yttertrappa. Revisorerna konstaterade att arbetet var nödvändigt, men vill se tydligare redovisning av beslut i protokoll för liknande satsning i framtiden. Detta tog styrelsen till sig. Vad gäller den ekonomiska redovisningen, så är den noggrann och tydlig och styrelsen kunde därmed beviljas ansvarsfrihet för det gångna året.

Olle Persson valdes om som representant till Hjelmsjö Arena. Här behöver han dock hjälp i arbetet och våra medlemmar ombeds att följa med och dra på jobboverallen när det kallas till arbete på Hjelmsjön bortåt påsk.

Av det tänkta extra årsmötet blev intet. Mötesdeltagarna var eniga om, att det räcker med ett styrelsebeslut för att göra ändringar under Särskilda Bestämmelser i våra stadgar. Har ska vi göra tillägget i §11G att Malmö Roddklubb ska söka medlemskap i SAIF, Sveriges Akademiska Idrottsförbund, för att därmed kunna erbjuda vår studentsektion möjlighet att tävla i rena studentsammanhang. Här ska även tillägg om vårt medlemskap i Hjelmsjö Arena göras.

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info