Hoppa till sidans innehåll

SM i kustrodd arbetsgrupp

02 JAN 2019 21:34
Nu är avtalet med Malmö Stad angående värdskapet för SM i kustrodd under SM-veckan undertecknat, så nu finns ingen återvändo! I avtalet står vad Malmö Stad förbinder sig till och vad vi tar på oss att ordna.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2019 18:34

Vi har som arrangör av kustrodds-SM 2019 fått önska vilken hjälp vi behöver för att kunna genomföra evenemanget. Vi har kunnat avtala hur många tält vi behöver på Ribersborgsstranden, att vi behöver ha el och vatten framdraget, toaletter, högtalaranläggning till speaker, läktare, som rymmer 200 personer och så vidare.

Malmö Stad har angett sina krav på vad vi har att förhålla oss till och hur tävlingarna får göras. Representanter från oss ska gå utbildningar och vi förbinder oss att göra kringarrangemang och prova-på-tillfällen under SM-veckan. Här tar vi gärna emot idéer från er medlemmar!

En arbetsgrupp, bestående av Peter Berg, Helsingborgs Roddklubb, Per Ekström och Lovisa Lundh-Duprat, Malmö Roddklubb, har bildats. Frågan har även ställts till den som höll i ekonomin i somras och här hoppas vi på positivt svar. Vi hoppas kunna presentera namn snart.

Första mötet med Malmö Stad hålls tisdagen den 27 november och första utbildningsdelen redan dagen därpå, onsdag 28:e.

Ytterligare några medlemmar har visat intresse för att gå med i arbetet längre fram. Boka du in SM-veckan i Malmö den 26 juni - 2 juli 2019 i almanackan redan nu! Tillsammans gör vi ett SM i kustrodd värt att minnas!

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info