Hoppa till sidans innehåll

SM-veckan 2019

19 OKT 2018 20:47
Vi har sökt och fått arrangemanget för SM i kustrodd sommaren 2019. SM-veckan går i Malmö och vi har ju tidigare arrangerat Sprint-SM de två första åren. Redan nu behöver vi skapa en arbetsgrupp som tar tag i evenemanget - vi behöver dig!
  • Uppdaterad: 19 OKT 2018 20:47

SM-veckan 2018 arrangerades som bekant av Landskrona och Helsingborg tillsammans. Det blev ett väldigt lyckat samarbete med välarrangerade tävlingar och roliga kringarragemang. Nästa år är det Malmös tur att stå som värdstad. Malmö Roddklubb har fått uppdraget att arrangera SM i kustrodd och tävlingarna är tänkta ska avgöras i vattnen utanför Ribersborg.

Redan nu behöver vi skapa en arbetsgrupp, som tar ansvar för tävlingarna, kan gå på informationsmöten och håller kontakt med årets arrangörer i Landskrona Roddklubb och Helsingborgs Roddklubb. Vi behöver vara 4-6 personer, där några kan vara från LRK/HRK. Styrelsen har redan många bollar i luften, så vi hoppas på att du vill vara med i gruppen redan nu! Anmäl ditt intresse på This is a mailto link

Själva roddtävlingarna nästa sommar avgörs troligen i slutet av SM-veckan, den 1-2 juli. Till dess ska arbetsgruppen ha vuxit - i år krävdes ca 15-20 personer för att hålla ihop tävlingarna när tävlingsdatum närmade sig.

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link






 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info