Hoppa till sidans innehåll

Nya styrelsen 2019

02 MAR 2019 14:17
På årsmötet den 27 februari avtackades Fredrik Palm för utomordentligt gott arbete med uthyrning av klubbens lokaler och mötet fick personer till samtliga poster i styrelsen.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2019 14:17

Tjugotvå medlemmar hade hörsammat kallelsen till årsmöte för det gångna året, 2018. Året sammanfattades i verksamhetsberättelsen, ekonomin gicks igenom, ny plan för 2019 fick OK och en delvis ny styrelse röstades fram. Revisorerna hade synpunkter på otydligheten mellan Malmö Roddklubb och Lunds Universitets Roddklubb, vilken förening som står för träningstillfällen, tävlingar och eventuella evenemang. Detta ska den nya styrelsen bena ut och bli tydligare med.

Nya ledamöter är Kristina Sund och Susie Béasse, suppleant är Faith Clements. Till ordförande omvaldes Per Ekström. Ben Jackson, Timo Ulfskans och Clara Hübinger har sina platser säkrade under 2019.

Två nya ledamöter valdes till valberedningen, Stephan Pissot och Saskia Sydow. Elisabeth Kring Hagström tackade ja till att fortsätta ett år till i valberedningen.

Olle Persson valdes till representant i Hjelmsjö Arena. 

Fredrik Palm avtackades för utomordentligt gott arbete med uthyrning av klubbens lokaler och Magnus Strömsnäs är av styrelsen nominerad till Skånes Idrottsledarstipendium för sitt goda arbete med träning för nya medlemmar.

Efterträder Fredrik i arbetet med att hyra ut våra lokaler gör Faith Clements. Fredrik har dock länge sagt, att det behöver vara två - tre personer som hjälps åt med arbetet, så vi ser gärna att fler delar uppgiften med Faith. Kontakat styrelsen på This is a mailto link om du vill hjälpa klubben i detta arbete.

Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info