Hoppa till sidans innehåll

Hyr festlokal


Ändrade restriktioner för privata sammankomster (uppdaterat 10 januari 2022)

De nya restriktionerna som rör coronapandemin gäller från och med onsdag 12 januari. För roddklubbens del ändrar det ingenting - det gäller fortfarande max 50 personer vid uthyrning som inte är allmän.

Men det kan komma att ändras inom kort - antalet personer vid privata sammankomster sänks i så fall från 50 till 20 sittande personer. Den som hyr våra lokaler för en privat sammankomst, har att förhålla sig tilll detta. Åtgärderna bedöms finnas kvar till i mitten av februari, men kommer att omprövas var 14:e dag.
Läs mer här.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller i vilken omfattning personer får samlas i grupp.

-----------------------------------------------------------------------

Studentfest, 50-årspartaj eller bröllop? Ni har möjlighet att hyra lokal i vårt klubbhus vid Slussplan, Malmö. Vi hyr i första hand ut lördagar, då vi har egen verksamhet övriga dagar.

Att hyra våra lokaler kostar för privatperson 4 000 kr + 3 000 kr i deposition. Denna får du tillbaka efter att vi har godkänt städning och att allt är i ordning. Vi hyr ut klubbrummet, en träningslokal, litet kök och två toaletter och har plats för 60 personer. Nya bord och stolar ingår, liksom servis för 50 personer och städutrustning finns på plats. Sopor ber vi er ta med, då tunnan annars lätt blir överfull mellan tömningarna!

Ni får tillgång till hela ovanvåningen från kl 12:00 på uthyrningsdagen (t ex en lördag) och ska ha lämnat lokalerna i städat skick dagen därpå (i så fall en söndag) kl. 10:00. Fler detaljer får du i det avtal som du får skriva under vid bokning.

Vi ber er att ta med egen musikanläggning.

Givetvis är du välkommen att kika på lokalerna. Vi jobbar med annat " i det civila" och brukar vara på klubben kvällstid efter kl. 17. På helgen kan det vara öppet mellan kl. 10 och 13, ca. Bäst är om vi enas om en tid för visning, så att du inte kommer i onödan. Kontakta oss på adressen nedan om du är intresserad. 

 

För mer info, kontakta oss på: This is a mailto link


      

Uppdaterad: 10 JAN 2022 18:24 Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info