Hoppa till sidans innehåll

Hyr festlokal


Lättnader i restriktioner från 29 september

Folkhälsomyndigheten gör en samlad bedömning att regeringen bör gå vidare i planen för att avveckla restriktionerna till steg 4 den 29 september 2021. Exempelvis tas begränsningarna bort för hur många som får delta i en allmän sammankomst eller en offentlig tillställning samt att kravet på sittande servering på restauranger tas bort.
Läs mer här.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller i vilken omfattning folk får samlas i grupp.

-----------------------------------------------------------------------

Studentfest, 50-årspartaj eller bröllop? Ni har möjlighet att hyra lokal i vårt klubbhus vid Slussplan, Malmö. 

Att hyra våra lokaler kostar för privatperson 4 000 kr + 3 000 kr i deposition. Denna får du tillbaka efter att vi har godkänt städning och att allt är i ordning. Vi hyr ut klubbrummet, en träningslokal, litet kök och två toaletter och har plats för 60 personer. Nya bord och stolar ingår, liksom servis för 50 personer och städutrustning finns på plats. Sopor ber vi er ta med, då tunnan annars lätt blir överfull mellan tömningarna!

Ni får tillgång till hela ovanvåningen från kl 12:00 på uthyrningsdagen (t ex en lördag) och ska ha lämnat lokalerna i städat skick dagen därpå (i så fall en söndag) kl. 10:00. Fler detaljer får du i det avtal som du får skriva under vid bokning.

Vi ber er att ta med egen musikanläggning.

Givetvis är du välkommen att kika på lokalerna. Vi jobbar med annat " i det civila" och brukar vara på klubben kvällstid efter kl. 17. På helgen kan det vara öppet mellan kl. 10 och 13, ca. Bäst är om vi enas om en tid för visning, så att du inte kommer i onödan. Kontakta oss på adressen nedan om du är intresserad. 

 

För mer info, kontakta oss på: This is a mailto link


      

Uppdaterad: 29 SEP 2021 11:26 Skribent: Per Ekström
E-post: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info