Hoppa till sidans innehåll

Hyr festlokal


OBS! Vi öppnar försiktigt upp för uthyrning av festlokaler framåt vår och sommar. Förhoppningsvis ska det gå att träffas igen under festligare former! Dock följer vi noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller i vilken omfattning folk får samlas i grupp.

-----------------------------------------------------------------------

Studentfest, 50-årspartaj eller bröllop? Ni har möjlighet att hyra lokal i vårt klubbhus vid Slussplan, Malmö. 

Att hyra våra lokaler kostar 4 000 kr + 3 000 kr i deposition. Denna får du tillbaka efter att vi har godkänt städning och att allt är i ordning. Vi hyr ut klubbrummet, en träningslokal, litet kök och två toaletter och har plats för 60* personer. Nya bord och stolar ingår, liksom servis för 50 personer och städutrustning finns på plats. Sopor ber vi er ta med, då tunnan annars lätt blir överfull mellan tömningarna!

Ni får tillgång till hela ovanvåningen från kl 12:00 på uthyrningsdagen (t ex en lördag) och ska ha lämnat lokalerna i städat skick dagen därpå ( i så fall en söndag) kl. 10:00. Fler detaljer får du i det avtal som du får skriva under vid bokning.

Vi ber er att ta med egen musikanläggning, då vi har fått byta ut högtalarna tre ggr på vår egen, då det har spelats allt för högt!

Givetvis är du välkommen att kika på lokalerna. Vi jobbar med annat " i det civila" och brukar vara på klubben kvällstid efter kl. 17. På helgen kan det vara öppet mellan kl. 10 och 13, ca. Bäst är om vi enas om en tid för visning, så att du inte kommer i onödan. Kontakta oss på adressen nedan om du är intresserad. 

*OBS! Under rådande coronarestriktioner har även vi att anpassa oss till ett maxantal för sammankomster på 8 personer!

 

För mer info, kontakta oss på:This is a mailto link


      

Uppdaterad: 24 APR 2021 20:46 Skribent: Per Ekström
Epost: This is a mailto link


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@malmoroddklubb....

Se all info