Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs


Lär dig ro - en grundkurs!

Kursen omfattar åtta entimmespass fördelade på två per vecka. Träningsdagarna är tisdagar, torsdagar och lördagar och du kan själv välja vilka två tillfällen varje vecka som passar dig bäst.

 

På det första tillfället kommer vi att hålla en genomgång på land för att lära ut roddens grunder och förklara vad det är vi vill lära ut på den här kursen. Därefter kommer våra kunniga instruktörer att ta ut åtta villiga elever per gång i stadiga båtar för praktisk övning.

 

Efter första veckan, måste inbetalningen till kursen vara gjord. Om du bestämmer dig för att fortsätta tills kursens slut, ligger priset på 800 kronor, varav 400 kronor kan gå till medlemsavgiften om du bestämmer dig för att fortsätta. Om du däremot endast vill prova 1-2 tillfällen, ligger priset på 500 kronor. Inbetalningen sker till Malmö Roddklubbs plusgiro - numret samt all info som ska inkluderas hittar ni här: http://www.malmoroddklubb.se/BliMedlem/  Skicka endast din personliga information om du vill bli medlem av klubben. Om du är närvarande enbart vid de första 1-2 tillfällena, skriver du bara ditt namn och titeln ”Nybörjarkurs”.

 

För att bekräfta din plats på kursen, ska du fylla i en länk på doodle, där du skriver upp dig på pass. Denna länk skickar vi till dig då du har gjort din anmälan ovan. (Observera att vi endast kan ta emot åtta per träning, så om något pass är fullt måste ni välja en annan, först till kvarn gäller)."

/2018-08-17

 

Uppdaterad: 17 AUG 2018 19:38 Skribent: Zennat Gholam
Epost: This is a mailto link 
 

 

 

 

 

Postadress:
Malmö RK - Rodd
Slussplan 1
21130 Malmö

Kontakt:
Tel: 040122456
E-post: This is a mailto link

Se all info